door Baby moov

Mini-cakejes met butternut met kaneel en stukjes chocolade

Voorbereiding 15mn
Bakken 25mn

Ingrediënten

Deel
100 g suiker
1 ei
60 ml melk
60 ml boter
50 g bloem
1 snufje zout
100 g in blokjes gesneden butternut pompoen
50 g stukjes chocolade

Recept

Voor  6 tot 8 kleine cakejes – VOORBEREIDING: 15 MINUTEN – BEREIDING: 25 MINUTEN

Verwarm de oven voor op 180 C.

Klop in een kom het ei en de suiker samen. Voeg langzaam de melk toe en de gesmolten boter. Voeg de bloem en het zout toe en meng grofweg door elkaar. In een andere kom bestrooit u de in kleine stukjes gesneden butternut met de kaneel en mengt u het geheel goed.

Voeg vervolgens de butternut en de stukjes chocolade toe aan de rest van het deeg en vul tot ¾ kleine bakvormpjes voor muffins.

Bak ze gaar in de oven op 180°, gedurende 20-25 minuten, of totdat een mes dat in het cakeje wordt gestoken er schoon uitkomt.

Laat een beetje afkoelen voordat u gaat smullen!

Mini-cakejes met butternut met kaneel en stukjes chocolade 2

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.