Voor 6 tot 8 kleine cakejes – VOORBEREIDING: 15 MINUTEN – BEREIDING: 25 MINUTEN
Verwarm de oven voor op 180 C.
Klop in een kom het ei en de suiker samen. Voeg langzaam de melk toe en de gesmolten boter. Voeg de bloem en het zout toe en meng grofweg door elkaar. In een andere kom bestrooit u de in kleine stukjes gesneden butternut met de kaneel en mengt u het geheel goed.
Voeg vervolgens de butternut en de stukjes chocolade toe aan de rest van het deeg en vul tot ¾ kleine bakvormpjes voor muffins.
Bak ze gaar in de oven op 180°, gedurende 20-25 minuten, of totdat een mes dat in het cakeje wordt gestoken er schoon uitkomt.
Recept
Voor 6 tot 8 kleine cakejes – VOORBEREIDING: 15 MINUTEN – BEREIDING: 25 MINUTEN
Verwarm de oven voor op 180 C.
Klop in een kom het ei en de suiker samen. Voeg langzaam de melk toe en de gesmolten boter. Voeg de bloem en het zout toe en meng grofweg door elkaar. In een andere kom bestrooit u de in kleine stukjes gesneden butternut met de kaneel en mengt u het geheel goed.
Voeg vervolgens de butternut en de stukjes chocolade toe aan de rest van het deeg en vul tot ¾ kleine bakvormpjes voor muffins.
Bak ze gaar in de oven op 180°, gedurende 20-25 minuten, of totdat een mes dat in het cakeje wordt gestoken er schoon uitkomt.
Laat een beetje afkoelen voordat u gaat smullen!
Ander idee
Salade van quinoa en rauwkost met niet-scherpe specerijen
18+ maanden
Vissoep met garnalen voor baby
18+ maanden
Gepaneerde viskroketjes en spinazie met amandelpoeder
18+ maanden
Lolly’s van met hazelnoot gepaneerde kip
18+ maanden