door Baby moov

DE nieuwe « Koken voor Baby » applicatie voor uw mobiel

article-CDBB-appli-NL

Uw baby groeit, en hiermee ook de voedingsbehoeften. Misschien is het moment aangebroken waarop u nieuwe smaken en structuren kunt laten ontdekken… Het variëren van maaltijden zal gedurende een aantal maanden al uw aandacht opvragen. Om u optimaal te kunnen begeleiden in dit fijnproeversavontuur heeft Babymoov de eerste app gelanceerd voor uw mobiel, die geheel is toegelegd op babyvoeding!

Er zijn al meer dan 50 recepten en ruim 20 dossiers boordevol advies beschikbaar, de data base wordt in hetzelfde tempo aangevuld als onze blog « Koken voor Baby ». U kunt stap voor stap de heerlijkste zoete of hartige hapjes klaarmaken, allemaal bereid met de Nutribaby!

« Koken voor Baby » is vanaf nu te downloaden via Google Play Store, en via Apple Store

article-NL-1

De app heeft een zoekfunctie waarmee zowel op ingrediënt als op leeftijd gezocht kan worden. Tevens zijn er recepten te vinden voor vrouwen die in verwachting zijn of voor moeders die borstvoeding geven. «Koken voor Baby » is een app die is toegelegd op babyvoeding, maar die ook heeft gedacht aan aanstaande en jonge moeders.

article-NL-2

Omdat elk kind uniek is, kunt u de app « Koken voor Baby » volledig naar wens instellen. In de persoonlijke account kunnen de leeftijden en de lievelingsgerechten worden opgeslagen van elk van uw kinderen.

Na het invullen van het profiel van uw kinderen, verschijnt er een selectie recepten die speciaal voor hen is uitgezocht. Ook is het mogelijk een melding te ontvangen zodra er nieuwe recepten worden toegevoegd.

article-NL-3

Op uw eigen pagina kunnen favoriete recepten worden opgeslagen en van aantekeningen worden voorzien, helemaal volgens uw eigen smaak en creativiteit.

Deze app zal al snel een onmisbare teamgenoot worden bij het variëren van de maaltijden voor uw kind !

« Koken voor Baby » is vanaf nu te downloaden via Google Play Store, en via Apple Store