Over

Koken-voor-baby.nl is een door Babymoov in het leven geroepen blog waarin wij heerlijke recepten voor uw baby met u willen delen!

De geboorte van een kind zorgt voor een radicale verandering in het leven van zijn ouders. Zij worden zich er van bewust dat hun keukenapparatuur tot een minimum beperkt is, met slechts een magnetron, een hyper moderne koffiemachine en een toaster…
Wanneer de baby zich aanmeldt, moet alles herzien worden. Na zes maanden fles- of borstvoeding gehad te hebben, gaat uw kindje namelijk langzaam beginnen met de voedselvariatie. Een mooi leermoment om samen te ontdekken, een dagelijks moment vol liefde en tederheid en uiteraard een kwestie van smaak!

Met zin om “eigengemaakt” voedsel te bereiden en uw kindje gezonde, evenwichtige maaltijden voor te schotelen, met vooral veel vitamines en smaak.
Om die reden heeft BABYMOOV het concept van de NutriBaby ontwikkeld, de 1e keukenmachine waarmee echte babyrecepten bereid kunnen worden!
En bij deze gelegenheid verenigt Babymoov het nuttige met het aangename, met deze blog voor de kleine lekkerbekjes en hun ouders.

Op koken-voor-baby.nl vindt u receptideeën voor uw baby, informatie over de voedselvariatie, aanbevelingen omtrent allergieën, adviezen om uw kindje van groenten te laten houden en hem in staat te stellen nieuwe smaken en texturen te ontdekken, maar ook het recept van de week, tips en recepten van culinaire deskundigen, zoals Laura Annaert van MamanChef!