door Baby moov

10 goede redenen om voor Nutribaby te kiezen

nutribaby babymoov

Le Nutribaby is de eerste keukenrobot die echt maaltijden voor de baby klaarmaakt. Voor ouders die een kwaliteitsvolle voeding aan hun baby willen geven bij de overgang naar gevarieerde vaste voeding, blijkt de aankoop van de keukenrobot van Babymoov een waardevolle troef.

Maar waarom de Nutribaby? Wat zijn de kwaliteiten en sterke troeven? Wij geven u 10 goede redenen om voor de Nutribaby te kiezen!

Bruikbaar vanaf de geboorte

Met de Nutribaby kunt u tot 3 zuigflessen tegelijk opwarmen. U kunt de robot eveneens gebruiken om de flesjes daarna te steriliseren.

5 in 1: de meest volledige robot

De Nutribaby maakt alle soorten gerechten klaar: groenten, fruit, vlees, vis, eieren. U kunt het toestel ook gebruiken om alle gerechten en potjes met kant-en-klare voeding op te warmen. U kunt bevroren gerechten en bereidingen ontdooien. Ten slotte worden alle gerechten gemixt.

De grootste inhoud

De 2 bereidingscompartimenten van 1500 ml en de 900 ml inhoud van de mixkom zorgen dat Nutribaby de robot met de grootste inhoud is die op de markt verkrijgbaar is.

Bruikbaar voor het hele gezin

Dankzij de grote inhoud is het nu mogelijk om lekkere gerechten pour voor het hele gezin klaar te maken samen met de maaltijden voor de baby.

Automatische bereiding

Aan de hand van het LCD-scherm programmeert u de juiste bereidingstijd van de ingrediënten: daarna hoeft u helemaal niets meer te doen, de Nutribaby stopt automatisch wanneer de tijd verstreken is.

ECHTE maaltijden voor de baby

De Nutribaby behoudt alle voedingsstoffen door de voedingswaren met stoom te bereiden. Dankzij de 2 mandjes kunt u de ingrediënten apart bereiden : zo kunt u ze elk net lang genoeg laten garen, zonder de smaken te vermengen. Er is bovendien een bakje voorzien waarin het kookvocht wordt ogevangen, zodat u deze vloeistof kunt toevoegen aan uw puree, soepen of compotes om ze kostbare vitamines niet verloren te laten gaan!

Gemakkelijk onderhoud

De elementen van de Nutribaby is gemakkelijk omdat ze in de vaatwasser gaan. Bovendien kunt u het bereidingsgedeelte uit elkaar halen om het gemakkelijker te kunnen reinigen.

Veilige materialen

De Nutribaby gebruikt veilige materialen en is gegarandeerd zonder bisfenol-A en zonder ftalaten.

Levenslange garantie

net als alle andere Babymoov-producten, heeft de Nutribaby een levenslange garantie (te activeren binnen 2 maanden na aankoop van het product)

Babymoov, uw steun en toeverlaat

Met behulp van uw Nutribaby kunt u voortaan lekkere maaltijden voor uw baby klaarmaken! Babymoov koos hiervoor resoluut om aan uw zijde te staan via de blog « Koken voor de baby« , waar wij ideeën met u delen voor recepten voor alle leeftijden. U vindt er eveneens tips die u helpen om voor een gevarieerde voeding te zorgen.