Voor 4 porties – VOORBEREIDING: 9 MINUTEN
Was de frambozen. Plaats ze in de mixkom van uw Nutribaby en voeg de suiker en het citroensap toe, mix het vervolgens tot het verkrijgen van een saus.
Verkruimel de speculaas en strooi de kruimels op de bodem van leuke, kleine glazen potjes, ook wel verrines genoemd.
Hierboven op schenkt u een laag kwark. En als laatste komt er de frambozensaus op.
Als u de kleine pitjes van de frambozen storend vindt, kunt u na het mixen eerst de saus door een zeef drukken.
Aarzel niet om diepvries vruchten te gebruiken, als het frambozenseizoen voorbij is.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Naam*
Email*
Enregistrer mon nom, mon e-mail et mon site web dans le navigateur pour mon prochain commentaire.
Commentaar
Puree van aardappelen en kabeljauw met vanille
Mijn eerste worteltjespuree
Lam met courgettes en tijm
Doperwtenpuree met koriander
Mijn eerste pompoenpuree
Mijn eerste sperziebonenpuree
Havermoutpap
Knolselderijpuree met aardappel
Smoothie met meloen, banaan en aardbeien
Koolvis met rauwe spinaziepuree
Recept
Voor 4 porties – VOORBEREIDING: 9 MINUTEN
Was de frambozen. Plaats ze in de mixkom van uw Nutribaby en voeg de suiker en het citroensap toe, mix het vervolgens tot het verkrijgen van een saus.
Verkruimel de speculaas en strooi de kruimels op de bodem van leuke, kleine glazen potjes, ook wel verrines genoemd.
Hierboven op schenkt u een laag kwark. En als laatste komt er de frambozensaus op.
Durf te proberen!
Als u de kleine pitjes van de frambozen storend vindt, kunt u na het mixen eerst de saus door een zeef drukken.
Aarzel niet om diepvries vruchten te gebruiken, als het frambozenseizoen voorbij is.
Ander idee