door Baby moov

Puree van aardappelen en kabeljauw met vanille

Voorbereiding 20mn
Bakken 20mn

Ingrediënten

Deel
2 soeplepels kastanjecrème
1 pot met kwark
1 kleine merengue

Recept

VOORBEREIDING: 20 MINUTEN – BEREIDING: 20 MINUTEN

Schil de aardappel en snijd in kleine blokjes. Laat de aardappelblokjes 20 minuten stomen.

Open ondertussen het vanillestokje en schraap de vanillezaadjes eruit. Bak de kabeljauw in het klontje boter met de vanille op een zeer zacht vuur gedurende 7 minuten aan elke zijde.

Doe alle ingrediënten in de mixkom en mix.

Wanneer de baby opgroeit, kunt u de kabeljauw en de aardappelen met een vork fijn prakken, zo behouden de voedingswaren een beetje hun textuur.

Om het gerecht wat kleur te geven, kunt u snijboontjes of roosjes romanesco kool toevoegen.

 

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.