Schil de aardappel en snijd in kleine blokjes. Laat de aardappelblokjes 20 minuten stomen.
Open ondertussen het vanillestokje en schraap de vanillezaadjes eruit. Bak de kabeljauw in het klontje boter met de vanille op een zeer zacht vuur gedurende 7 minuten aan elke zijde.
Doe alle ingrediënten in de mixkom en mix.
Wanneer de baby opgroeit, kunt u de kabeljauw en de aardappelen met een vork fijn prakken, zo behouden de voedingswaren een beetje hun textuur.
Om het gerecht wat kleur te geven, kunt u snijboontjes of roosjes romanesco kool toevoegen.
Recept
VOORBEREIDING: 20 MINUTEN – BEREIDING: 20 MINUTEN
Schil de aardappel en snijd in kleine blokjes. Laat de aardappelblokjes 20 minuten stomen.
Open ondertussen het vanillestokje en schraap de vanillezaadjes eruit. Bak de kabeljauw in het klontje boter met de vanille op een zeer zacht vuur gedurende 7 minuten aan elke zijde.
Doe alle ingrediënten in de mixkom en mix.
Wanneer de baby opgroeit, kunt u de kabeljauw en de aardappelen met een vork fijn prakken, zo behouden de voedingswaren een beetje hun textuur.
Om het gerecht wat kleur te geven, kunt u snijboontjes of roosjes romanesco kool toevoegen.
Ander idee
Herfstpuree met vergeten groenten
6 tot 9 maanden
Pakketje van poon met tomaat en saffraan
6 tot 9 maanden
Romige spinaziesoep met zeetong
6 tot 9 maanden
Puree met kip tandoori
6 tot 9 maanden