door Baby moov

Knolselderijpuree met aardappel

Voorbereiding 10mn
Bakken 20mn

Ingrediënten

Deel
1/2 knolselderij
30g gehakt
runder- of kalfsvlees
1 aardappel
1 klontje boter

Recept

Voor 1 portie – VOORBEREIDING: 10 MINUTEN – BEREIDING: 20 MINUTEN

Schil de knolselderij en snij hem in vieren en vervolgens in kleine stukjes. Stoom hem in 20 minuten gaar.

Na ongeveer 5 minuten kooktijd voegt u er de stukjes aardappel aan toe, die zodoende dus 15 minuten mee stomen

Bak het vlees rul in een koekenpan, op matig vuur, met het klontje boter.

Als het kookprogramma is afgelopen doet u de knolselderij, aardappel en de stukjes gehakt over in de mixkom. Voeg een beetje kookvocht toe en mix. Klaar om te serveren.

Durf te proberen!

Om de puree nog voller van smaak te maken kunt u er een scheutje lichte room aan toevoegen.

U kunt het gehakt vervangen door een stukje kalfslever, iets bitterder van smaak, om zo uw kindje kennis te laten maken met een nieuwe smaak.

recepte voor baby Knolselderijpuree met aardappel

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.