Schil en was de aardappel. Snijd hem in stukjes en kook hem in het onderste stoommandje in 20 minuten gaar.
Verpak ondertussen in bakpapier in de volgende volgorde: de tomatensaus, de in stukjes gesneden vis, de saffraan, de in reepjes geknipte basilicum en de olie. Sluit het pakketje en leg het in het bovenste stoommandje gedurende de laatste 10 minuten van de kooktijd van de aardappelen.
Mix alles met 1 of 2 lepels kookvocht, indien nodig.
Gewoon proberen !
U kunt de poon vervangen door een vissoort met een neutralere smaak, bijvoorbeeld witte koolvis of heilbot.
Recept
Voor 1 portie – Voorbereiding: 15 minuten – Kooktijd: 20 minuten
Schil en was de aardappel. Snijd hem in stukjes en kook hem in het onderste stoommandje in 20 minuten gaar.
Verpak ondertussen in bakpapier in de volgende volgorde: de tomatensaus, de in stukjes gesneden vis, de saffraan, de in reepjes geknipte basilicum en de olie. Sluit het pakketje en leg het in het bovenste stoommandje gedurende de laatste 10 minuten van de kooktijd van de aardappelen.
Mix alles met 1 of 2 lepels kookvocht, indien nodig.
Gewoon proberen !
U kunt de poon vervangen door een vissoort met een neutralere smaak, bijvoorbeeld witte koolvis of heilbot.
Ander idee
Herfstpuree met vergeten groenten
6 tot 9 maanden
Romige spinaziesoep met zeetong
6 tot 9 maanden
Puree met kip tandoori
6 tot 9 maanden
Vruchtenmoes met appel, banaan en kweepeer
6 tot 9 maanden