door Baby moov

Romige spinaziesoep met zeetong

Voorbereiding 5min
Bakken 20min
Romige spinaziesoep met zeetong

Ingrediënten

Deel
2 aardappelen
100g fijngehakte diepvries spinazie
1 portie zeetong of een andere magere vis
20cl moedermelk (facultatief)

Recept

Voor 2 porties – Voorbereiding 5 minuten – Kooktijd 20 minuten

Schil de aardappelen, snijd ze in stukjes en was ze. Leg ze in het 1e stoommandje van de Nutribaby(+) en start een kookcyclus van 20 minuten.

Doe 15 minuten voor het einde de vis en de diepvries spinazie in het tweede mandje.

Doe het gare voedsel in de blender en voeg een beetje water toe om een romige soep te krijgen. Voeg naar smaak de melk toe. Mix opnieuw en giet het geheel in een kommetje.

Smakelijk, baby!

Extra ideetje

U kunt tijdens het koken een wortel aan de aardappelen toevoegen voor nog meer smaak !

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.