door Baby moov

Goudbrasemfilet met een puree van venkel, wortel en kerstomaatjes

Voorbereiding 5mn
Bakken 15mn

Ingrediënten

Deel
1 kleine venkel
2 wortelen
5 kerstomaatjes
30 g goudbrasemfilet
1 koffielepel olijfolie

Recept

VOORBEREIDING: 5 MINUTEN – BEREIDING: 15 MINUTEN

Was de venkel en snijd die in kleine blokjes. Schil de wortelen en snijd ze in schijfjes.

Laat de venkel, de wortelen en de tomaatjes gedurende 15 min. stomen om ze te garen. Door de stoombereiding laat de pel van de tomaatjes vanzelf los, zo kunt u die gemakkelijk verwijderen!

Giet het kookvocht weg en mix met de olijfolie. Stoom de vis gedurende 5 min. Sprenkel er enkele druppeltjes olijfolie op. Klaar!

recepte baby Goudbrasemfilet met een puree van venkel, wortel en kerstomaatjes

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.