Was de venkel en snijd die in kleine blokjes. Schil de wortelen en snijd ze in schijfjes.
Laat de venkel, de wortelen en de tomaatjes gedurende 15 min. stomen om ze te garen. Door de stoombereiding laat de pel van de tomaatjes vanzelf los, zo kunt u die gemakkelijk verwijderen!
Giet het kookvocht weg en mix met de olijfolie. Stoom de vis gedurende 5 min. Sprenkel er enkele druppeltjes olijfolie op. Klaar!
Recept
VOORBEREIDING: 5 MINUTEN – BEREIDING: 15 MINUTEN
Was de venkel en snijd die in kleine blokjes. Schil de wortelen en snijd ze in schijfjes.
Laat de venkel, de wortelen en de tomaatjes gedurende 15 min. stomen om ze te garen. Door de stoombereiding laat de pel van de tomaatjes vanzelf los, zo kunt u die gemakkelijk verwijderen!
Giet het kookvocht weg en mix met de olijfolie. Stoom de vis gedurende 5 min. Sprenkel er enkele druppeltjes olijfolie op. Klaar!
Ander idee
Italiaanse lenteaardappel
9 tot 12 maanden
Feestgerecht: kerstkalkoen
9 tot 12 maanden
Verfrissende puree van tonijn met komkommer
9 tot 12 maanden
Puree van bloemkool, broccoli en zalm
9 tot 12 maanden