door Baby moov

Mijn eerste roomijs met witte perzik en frambozen

Voorbereiding 5mn
Bakken

Ingrediënten

Deel
10 frambozen
1 witte perzik
1 dessertlepel ongestremde slagroom

Recept

Bereiding: 5 minuten – Rusttijd: 2 x 1 uur

Vanaf 8 maanden

Was de perzik en verwijder de pit.

Stoom de stukjes perzik 5 minuten.

Doe alle ingrediënten in de mixerkom. Mix.

Doe het mengsel in een kleine schaal of plat bakje: het recipiënt moet in ieder geval breder zijn dan het hoog is.

Plaats het bakje 1 uur in de diepvriezer. Haal het bakje uit de diepvriezer en prak het mengsel met behulp van een vork fijn; plaats het daarna opnieuw 1 uur in de diepvriezer.

Prak het mengsel daarna nogmaals fijn om de textuur te verlichten. Meng alles goed met een lepel. Smakelijk!

Extra ideetje

U kunt ook een zandkoekje in de vorm van een sigaar bij het « mini-ijsje » voor uw peuter presenteren

Voor de baby

Voor de meer gevoelige fijnproevertjes kunt u het ijs ook zeven om de kleine pitjes van de frambozen eruit te halen.

Mijn eerste roomijs met witte perzik en frambozen für baby

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.