door Baby moov

Broccoli met ham en crumble van Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Deel
200 g broccoli
20 g ham
5 cl vloeibare room
1 eetlepel bloem
1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
20 g boter

Recept

VOORBEREIDING: 15 MINUTEN – BEREIDING: 30 MINUTEN

Was de broccoliroosjes en doe ze over in een kookmandje, start het kookproces voor 20 minuten.

Snijd de ham in kleine blokjes.

Doe de bloem, Parmezaanse kaas en de boter in een kom en meng met de vingers tot een korrelige deeg.

Zodra de broccoli gaar is, mix u hem met de vloeibare room.

Doe de broccolipuree over in een klein, ovenbestendig schaaltje. Voeg de hamblokjes toe en schep door elkaar.

Bedek de puree met de crumble-mix en bak gedurende 5 tot 10 minuten onder de gril, totdat de crumble mooi goudbruin is.

Klaar!

Broccoli met ham en crumble van Parmezaanse kaas 2

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.