VOORBEREIDING: 15 MINUTEN – BEREIDING: 30 MINUTEN
Was de broccoliroosjes en doe ze over in een kookmandje, start het kookproces voor 20 minuten.
Snijd de ham in kleine blokjes.
Doe de bloem, Parmezaanse kaas en de boter in een kom en meng met de vingers tot een korrelige deeg.
Zodra de broccoli gaar is, mix u hem met de vloeibare room.
Doe de broccolipuree over in een klein, ovenbestendig schaaltje. Voeg de hamblokjes toe en schep door elkaar.
Bedek de puree met de crumble-mix en bak gedurende 5 tot 10 minuten onder de gril, totdat de crumble mooi goudbruin is.
Klaar!
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Naam*
Email*
Enregistrer mon nom, mon e-mail et mon site web dans le navigateur pour mon prochain commentaire.
Commentaar
12 tot 18 maanden
Mijn eerste worteltjespuree
Mijn eerste sperziebonenpuree
Koolvis met rauwe spinaziepuree
Smoothie met meloen, banaan en aardbeien
Knolselderijpuree met aardappel
Havermoutpap
Mijn eerste pompoenpuree
Doperwtenpuree met koriander
Marmelade van zonnige groenten
Mijn eerste perenmoes
Recept
VOORBEREIDING: 15 MINUTEN – BEREIDING: 30 MINUTEN
Was de broccoliroosjes en doe ze over in een kookmandje, start het kookproces voor 20 minuten.
Snijd de ham in kleine blokjes.
Doe de bloem, Parmezaanse kaas en de boter in een kom en meng met de vingers tot een korrelige deeg.
Zodra de broccoli gaar is, mix u hem met de vloeibare room.
Doe de broccolipuree over in een klein, ovenbestendig schaaltje. Voeg de hamblokjes toe en schep door elkaar.
Bedek de puree met de crumble-mix en bak gedurende 5 tot 10 minuten onder de gril, totdat de crumble mooi goudbruin is.
Klaar!
Ander idee
Gestoomde heilbot, tagliatelle met citroenroom
12 tot 18 maanden
Eendenborstfilet met kersen
12 tot 18 maanden
Puree van venkel, grapefruit en heilbot
12 tot 18 maanden
Indiase mais
12 tot 18 maanden