Voor 1 portie – Voorbereidingstijd: 10 min – Kooktijd: 20 min
Bestrooi beide zijden van het lamsvlees met de ras el hanout en leg dit in het eerste mandje van de stoomkoker. Maak de groenten schoon en snijd ze in stukjes. Leg ze in het tweede mandje van de stoomkoker, samen met de steranijs.
Plaats het mandje met de te koken groenten. Voeg na 10 minuten het mandje met het vlees toe en laat alles nog 10 minuten stoomkoken.
Doe het gare voedsel in de blender, samen met een lepel kwark. Mixen. Indien nodig kunt u enkele lepels kookvocht toevoegen.
Extraatje
Als u dit recept lekker vindt, vergeet dan niet dat het eenvoudig aan te passen is, zodat het hele gezin er van kan genieten; bovendien is het heerlijk “light”. Vermenigvuldig de hoeveelheden groenten en vlees die u in de twee stoommandjes gaat koken. En nu maar genieten, na de portie van uw baby gemixt te hebben.
Recept
Voor 1 portie – Voorbereidingstijd: 10 min – Kooktijd: 20 min
Bestrooi beide zijden van het lamsvlees met de ras el hanout en leg dit in het eerste mandje van de stoomkoker. Maak de groenten schoon en snijd ze in stukjes. Leg ze in het tweede mandje van de stoomkoker, samen met de steranijs.
Plaats het mandje met de te koken groenten. Voeg na 10 minuten het mandje met het vlees toe en laat alles nog 10 minuten stoomkoken.
Doe het gare voedsel in de blender, samen met een lepel kwark. Mixen.
Indien nodig kunt u enkele lepels kookvocht toevoegen.
Extraatje
Als u dit recept lekker vindt, vergeet dan niet dat het eenvoudig aan te passen is, zodat het hele gezin er van kan genieten; bovendien is het heerlijk “light”. Vermenigvuldig de hoeveelheden groenten en vlees die u in de twee stoommandjes gaat koken. En nu maar genieten, na de portie van uw baby gemixt te hebben.
Ander idee
Gestoomde heilbot, tagliatelle met citroenroom
12 tot 18 maanden
Eendenborstfilet met kersen
12 tot 18 maanden
Puree van venkel, grapefruit en heilbot
12 tot 18 maanden
Indiase mais
12 tot 18 maanden