door Baby moov

Pompoenpuree met wortel en geitenkaas

Ingrediënten

Deel
1/3 butternut pompoen (ongeveer 150 g schoongemaakt vruchtvlees)
2 wortels
1 kleine aardappel
1/2 ui
30 g verse geitenkaas
Een paar druppels olijfolie

Recept

VOORBEREIDING: 10 MINUTEN – BEREIDING: 20 MINUTEN

Schil de butternut en verwijder de zaden. Snij het vruchtvlees in dobbelsteentjes.

Schil de wortels en de aardappel, spoel ze af en snij ze in stukken. Pel en snipper de ui.

Plaats alle groente in een stoommandje van de Nutribaby, en start het kookproces voor 20 minuten.

Controleer met een puntig mes of de groente gaar is.

Mix de groente met de geitenkaas en een paar druppels olijfolie.

Doe de puree over in een kom en klaar: uw baby kan gaan smullen!

 + Tips

Voor de lekkerbekken kunt u de puree belegen met kleine stukjes geitenkaas. 

Pompoenpuree met wortel en geitenkaas 2

 

Beoordeel dit recept

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.